ERKEKLERE “KADINA EL KALKAMAZ” DERSİ!

Okuduğunuz haber
ÇORUM’DA YETKİ TÜRK HABER-SEN’DE!

ÇOCUKLARIN TEHLİKELİ EĞLENCESİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM’DA YETKİ TÜRK HABER-SEN’DE!

ÇORUM’DA YETKİ TÜRK HABER-SEN’DE!

Türk Haber-Sen Şube Başkanı Hüseyin Parpucu, hizmet sektörlerinde Çorum’da yetki sendikanın Türk Haber-Sen olduğunu açıkladı.

GÜNDEM      03 Haziran 2024 - 18:32     0

ÇORUM’DA YETKİ TÜRK HABER-SEN’DE!

Türk Haber-Sen Şube Başkanı Hüseyin Parpucu, hizmet sektörlerinde Çorum’da yetki sendikanın Türk Haber-Sen olduğunu açıkladı.

Parpucu, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Fatih Okumuş’un, sendikalarının Çorum’da 10 iş kolunda birinci olduğuna dair basın açıklaması yaptığını hatırlatarak, “Algı oluşturarak kamu çalışanlarını yanıltmaya çalışan sayın başkandan sendikalarının da imza altına aldığı tutanakları incelemesini talep ediyorum, Çünkü yetki basın açıklaması ile alınmıyor. Sendikaların imza altına aldığı tutanak ile belirleniyor. Kendisi okumuş, ama hala iş kolumuzda hangi sendikanın yetkili olduğunu anlayamamış!” dedi.

Türk Haber-Sen’in 82 üyesiyle Çorum’da yetkili sendika olduğunu kaydeden Hüseyin Parpucu, “En yakın sendika ile arasında 39 fark vardır. Türk Haber-Sen’in bugün herkes tarafından takdir edilen varlığı, imrenerek takip edilen başarısı, seviyesi teşkilatımıza emek veren kıymetli arkadaşlarımızın başarısıdır” ifadelerini kullandı.

Parpucu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Allah hepsinden razı olsun.  Bu vesile ile ahlaklı ve ilkeli sendikacılığa omuz vererek yaşatan üyelerimize,  cesaretin en güzel örneklerini sergileyen teşkilatımızın her bir mensubuna teşekkür ediyorum. Türk Haber-Sen ilkesi olan idealleri olan ülküsü olan bir sendikadır ve bunun gereğini dün olduğu gibi, bu günde, yarında her zaman yapacaktır.

Türk Haber-Sen olarak;

Var olduğumuz sürece doğruları söylemeye devam edeceğiz.

Haksızlıkların, hukuksuzlukların ve keyfiliğin karşısında kale gibi durmaya devam edeceğiz.

Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz milletimizin his ve düşüncelerine tercüman olmaya devam edeceğiz.

Türk Haber -Sen’e bu gururu yaşatan ve sahada emek veren tüm teşkilat mensuplarımız ile Türk Haber sen ailesinde yer alarak haklı mücadelemize katkı sağlayan mesai arkadaşlarımıza dostlarımıza yol arkadaşlarımıza;         Çorum Türk Haber-Sen Yönetimi olarak ayrı ayrı Teşekkür ederiz.       Mücadelemiz hak alma mücadelesidir.

Ülkümüz Hak ve Adaletten yanadır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ