ÇOSTOG’TAN TATBİKAT VE EĞİTİM!

Okuduğunuz haber
ÇIPLAK: SAMSUN’A ÇIKAN İRADE HALA DAMARLARIMIZDADIR

AHLATCI’DAN 19 MAYIS MESAJI!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇIPLAK: SAMSUN’A ÇIKAN İRADE HALA DAMARLARIMIZDADIR

ÇIPLAK: SAMSUN’A ÇIKAN İRADE HALA DAMARLARIMIZDADIR

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM      21 Mayis 2024 - 11:05     0

ÇIPLAK: SAMSUN’A ÇIKAN İRADE  HALA DAMARLARIMIZDADIR

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs’ı, istiklalden istikbale yürümeye ant içmiş vatanseverlerin şaha kalktığı gün olarak tanımlayan Çıplak, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlayan milli mücadele sürecinin, millet onurunun ayağa kalkışı, milli mukavemetin stratejik adım ve iradesi olduğunu ifade etti.

Tüm dünyanın 1919’dan 2024 yılına kadar geçen dönemde yeniden uyanışına ve büyük Türk milletinin dirilişine şahitlik ettiğini vurgulayan Çıplak, “Ülkülerimiz bellidir, duruşumuz nettir, Türk milletinin istiklal ve istikbali mutlaka yaşayacak ve yaşatılacaktır. Kim ne yaparsa yapsın, hangi kirli ve karanlık hesabın içinde olursa olsun; Türkiye’yi tarihin gerisine düşürmeye kimsenin gücü ve nefesi yetmeyecektir” dedi.

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, 19 Mayıs şuurunun geçmişte olduğu gibi bugün de diri olduğunun altını çizerek, “Samsun’a çıkan irade hala damarlarımızdadır. Muhtaç olduğumuz kudret ise bu damarlardaki kanda gizlidir. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; 57 yıllık hayatının büyük kısmı cephelerde geçen, millet egemenliğine dayalı tam bağımsız bir devlet kuran ve yüce devletimizi gelecek yüz yıllara taşıyan, yüksek karakteri ile Türk milletine yol gösteren Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Atatürk başta olmak üzere, kahraman yol arkadaşlarını, Türk’ün ebedi varlığı, vatan topraklarının selameti için canından feragat ederek makberi seçen aziz şehitlerimizi minnet, rahmet ve Fatihalarla anıyorum.’’ İfadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ