KAYRICI, SUNGURLU’DA!

Okuduğunuz haber
OLOGO VEDA ETTİ

SAVUNMA SANAYİNDE ÇORUM TÜRKİYE’NİN GURURU OLACAK

Anasayfa   /    SPOR    /    OLOGO VEDA ETTİ

OLOGO VEDA ETTİ

Çorum FK’de kiralık forma giyen Ologo veda etti.

SPOR      29 Mayis 2024 - 13:46     0

OLOGO VEDA ETTİ

Çorum FK’de kiralık forma giyen Ologo veda etti.

Ologo mesajında şu ifadeleri dile getirdi:

“Değerli Çorum FK Taraftarları, Takım Arkadaşlarım ve Antrenörleri;

Çorum FK'ya veda ederken her birinize en derin şükranlarımı sunmak istiyorum. Bu kulüpte oynamak muhteşem bir yolculuktu ve yaşadığım destek, teşvik ve dostluk için minnettarım. Tutkulu hayranlar için, sarsılmaz desteğiniz gerçekten ilham vericiydi.

Tezahüratlarınız ve destekleriniz moralimizi yükseltti ve bizi her maçta elimizden geleni yapmaya yöneltti. İnanılmaz takım arkadaşlarım, sizinle birlikte oynamak bir onurdu. Hem saha içinde hem de saha dışında paylaştığımız anılar sonsuza kadar hatırlanacak.

Tutkunuz, bağlılığınız ve ekip çalışmanız başarılarımızın arkasındaki itici güç olmuştur. Kendini adamış koçlarımıza, rehberliğiniz ve bize olan inancınız için teşekkür ederiz. Uzmanlığınız ve desteğiniz ekip olarak gelişimimizde etkili oldu.

Buradaki zamanım sona eriyor olsa da anılar, dostluklar ve öğrenilen dersler kalbimde her zaman özel bir yere sahip olacak. Keşke Çorum FK'ya şampiyonluk kazandırabilseydim. Her şey için hepinize teşekkür ederim. Çorum FK benim için her zaman özel kalacak. Yürekten şükranlarımla.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ