GÜLDANE ÖZEJDER HAYATINI KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
TOPLUMLARI BİR ARADA TUTAN DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

ÇORUM’DA 8 YERDE KURBAN KESİLEBİLECEK

Anasayfa   /    Gündem    /    TOPLUMLARI BİR ARADA TUTAN DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

TOPLUMLARI BİR ARADA TUTAN DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Kurban Bayramı’nın ülkemize ve İslam dünyasına barış ve esenlik getirmesini, bu güzel günlerin tüm olumsuzlukları unutturmasını temenni etti.

GÜNDEM      15 Haziran 2024 - 13:57     0

TOPLUMLARI BİR ARADA TUTAN  DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Kurban Bayramı’nın ülkemize ve İslam dünyasına barış ve esenlik getirmesini, bu güzel günlerin tüm olumsuzlukları unutturmasını temenni etti.

CHP İl Başkanı Solmaz, birlik ve beraberliğimizin sürekliliği yönünden vazgeçilmez önem taşıyan bayramların toplumumuzun en temel manevi zenginlik kaynaklarından olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Dinçer Solmaz, “Toplumları bir arada tutan değerlerimize sahip çıkalım” dedi. Bayramların, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların üzüntülerinden uzaklaşarak sevgiyle kucaklaştığı, kitlelerin kaynaştığı, köklü dostlukların kurulduğu sevinç günleri olduğunu kaydeden Solmaz, “Bayramlar, bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, üzüntüde ve kıvançta birleştirmekte, toplumları bir arada tutan değerlerin içtenlikle yaşanmasını sağlamaktadır.

Barışın, kardeşliğin, sevginin, hoşgörünün ve insan olmanın öneminin kavranmasını olanaklı kılan bayramlar, umutları canlandıran, toplumsal barışı güçlendiren, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiren özel günlerdir. Bizlere sorumluluklarımızı anımsatan bayramların getirdiği huzur ve barış ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, insanlara iyi davranmayı, doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimsemeliyiz” diye konuştu.

 

BAYRAMLARIMIZ DEĞERLERİMİZDİR

 

“Unutulmamalıdır ki, güçlü bir toplumsal yapının oluşturulması, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan, öz değerlerine bağlı, çalışmayı, güzel ahlaklı olmayı ilke edinen, ulusunu ve yurdunu seven erdemli kuşaklar yetiştirilmesiyle mümkündür” diyen Dinçer Solmaz, toplum yaşamında vazgeçilmez önemi bulunan bayramların, çocuklara tüm gerekleriyle anlatılması, anlamına uygun biçimde yaşatılması, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlenmesi amacıyla en iyi biçimde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Tüm Çorum halkının bayramını kutlayan CHP İl Başkanı Solmaz, “Mutluluk ve sevincin paylaşıldıkça çoğalacağı unutulmadan, bu bayramı da herkesin aynı sevinç ve coşkuyla kutlayabilmesi dileğiyle, Türk ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyor; Bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ