AHLATCI, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
BERBER ADEM OKUMUŞ, ODA BAŞKANLIĞINA ADAY

BEYTEPE 1.CADDE YENİLENİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    BERBER ADEM OKUMUŞ, ODA BAŞKANLIĞINA ADAY

BERBER ADEM OKUMUŞ, ODA BAŞKANLIĞINA ADAY

Esnaf odalarında 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek olan genel kurul süreci için adaylık açıklamaları başladı.

GÜNDEM      25 Agustos 2021 - 10:47     0

BERBER ADEM OKUMUŞ, ODA BAŞKANLIĞINA ADAY

Esnaf odalarında 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek olan genel kurul süreci için adaylık açıklamaları başladı.

Altın Makas Erkek Kuaförü Sahibi Adem Okumuş, Çorum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Çorum'da 25 yıldır berberlik mesleğini sürdüren Adem Okumuş, mesleğinin yanı sıra yeni bir amaca hizmet etmek için Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

"Bir olacağız, diri olacağız, beraber olacağız" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Okumuş, adaylığıyla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları dile getirdi:

"Çıktığım bu yolda siz değerli meslektaşlarımın desteklerini bekliyorum. Bu yola çıkmamın en büyük sebebi, şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışıyla Çorum’umuzun berber ve kuaförlerin ve güzellik salonlarını memleketimizde daha iyi yerlere getirmektir.

Sektör sorunlarını daha detaylı analiz edip yaşadığınız her sorun için daha güçlü ve çözümcü bir yönetim kuracağız. Daha önce de içerisinde bulunduğum ve görev yaptığım mevcut yönetime bugüne kadar ki verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

Artık odamızın yeni bir taze kana ihtiyacı var. Ve ben bu şerefli görevi siz değerli meslektaşlarımın da destekleriyle bir, diri, beraberce güçlü bir yönetim kadrosuyla siz değerli meslektaşlarımızın bütün sorunlarına en hızlı çözümleri üreterek yürüteceğimize yürekten inanıyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ