PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA SALDIRI!

Okuduğunuz haber
OĞUZLAR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

KIRKDİLİM’İ 2023’TE HİZMETE AÇILACAK

Anasayfa   /    İLÇELER    /    OĞUZLAR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

OĞUZLAR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Birtatlı Mahallesi’nde Parke Çalışması Yapılıyor

İLÇELER      27 Eylül 2022 - 14:15     0

OĞUZLAR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Oğuzlar Belediyesi tarafından alt yapı yenileme çalışmaları tamamlanan Birtatlı Mahallesi’nde parke çalışmaları başladı.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım altyapı yenileme çalışmaları ile 50 yıldır yenilenmeyen içme suyu alt yapısı yenilenmesiyle Birtatlı Mahallesi’nde ilçe halkının sağlıklı bir alt yapı sistemine kavuşmasının ardından parke çalışmalarının başladığını belirtti.

Yıldırım, “İlçe halkımızın refahı için sunduğumuz her hizmet bir yenisini beraberinde getiriyor. Birtatlı Mahallemizde yaptığımız alt yapı çalışması tamamlandı ardından da parke çalışması yaparak mahallemizin yollarında da düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ