AYAKKABICILAR VE SOBACILAR ARASTASINDA AREFE DUASI!

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN BAYRAM MESAJI!

AYRAM NAMAZI SAAT: 06.11’DE!

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI’DAN BAYRAM MESAJI!

AHLATCI’DAN BAYRAM MESAJI!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “ Ramazan Bayramı “ münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM      05 Mayis 2022 - 10:29     0

AHLATCI’DAN BAYRAM MESAJI!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “ Ramazan Bayramı “ münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Ramazan ayının hoşgörü, muhabbet, merhamet ve her şeyden önce yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi Ramazan ayına kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. İbadetlerimizi güzel ahlakla, ilişkilerimizi samimiyet ve muhabbetle bütünleştiren oruç iklimi; bizi dünya ve ahiret mutluluğuna ulaştıracak bir hayat için yeni bir başlangıç yapmak adına önemli bir vesiledir” dedi.

Ahlatcı, “Tüm dünyayı etkileyen Covid19 musibeti ile karşı karşıya kaldığımız günlerde, büyük bir heyecanla kavuşmayı beklediğimiz Ramazan-ı Şerif’i, sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu, mukabelenin huzurunu, Ramazan’ı anlamlı ve unutulmaz kılan birçok eşsiz güzelliğe kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu noktada ifade etmeliyim ki, bizler elbette Rabbimizin İnşirâh Sûresi’nde vadettiği her zorluğun ardından mutlaka kolaylığın geleceğine dair ilahi müjdesine yürekten inandık. Bu inançla bir mümine yaraşan şuur, vakar ve asaletle, yaşadığımız bu hassas süreçten mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan bayramlara erişmenin huzuru içerisindeyiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ