‘TAM’ KAZANMIŞKEN, HOCA DEVREYE GİRDİ

Okuduğunuz haber
ÇORUM BELEDİYESİ, SAĞLIKÇILARIN "14 MART TIP BAYRAMI"NI KUTLADI

ABDULLAH DALYAN, MHP’DEN ADAY ADAYI!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM BELEDİYESİ, SAĞLIKÇILARIN "14 MART TIP BAYRAMI"NI KUTLADI

ÇORUM BELEDİYESİ, SAĞLIKÇILARIN "14 MART TIP BAYRAMI"NI KUTLADI

Sağlık kurumlarını ziyaret eden belediye ekipleri doktorlara gül vererek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın selamını iletti.

GÜNDEM      15 Mart 2023 - 17:12     0

ÇORUM BELEDİYESİ, SAĞLIKÇILARIN

Çorum Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı.

Sağlık kurumlarını ziyaret eden belediye ekipleri doktorlara gül vererek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın selamını iletti.

Çorum Belediyesi personeli, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarına sürpriz yaptı. Hastane ve Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutlayan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Başkan Aşgın’ın selamını ileterek gül verdi.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat da, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sinan Zehir, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut Sezikli ve Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Gökhan Bilgili’yi ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Yardımcısı Yağbat, günün anısına hekimlere çiçek takdim etti.

Sağlık çalışanlarının zor günlerde gece gündüz demeden, canla başla çalıştıklarını ifade eden Yağbat, “Başta şehrimizin kıymetli doktorları ve değerli sağlık çalışanlarının nezdinde ülkemizin tüm doktor ve sağlık çalışanlarını 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz. Çorum Belediyesi olarak sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ