SAĞLIK BAKANIYLA GÖRÜŞTÜLER

Okuduğunuz haber
TARAFTARIN MAÇA İLGİSİ YOĞUN!

VEDAT ERDEM VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    SPOR    /    TARAFTARIN MAÇA İLGİSİ YOĞUN!

TARAFTARIN MAÇA İLGİSİ YOĞUN!

3 SAATTE 2 BİN 300 BİLET SATILDI

SPOR      14 Mayis 2024 - 13:37     0

TARAFTARIN MAÇA İLGİSİ YOĞUN!

Ahlatcı Çorum FK’nin play-off çeyrek finalinde Kocaelispor ile oynanacağı maça taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.

16 Mayıs Perşembe günü Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan maçın biletleri bugün öğle saatlerinde satışa çıkarıldı. Çorum FK taraftarları, zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakmamak adına biletlere adeta hücum etti. İlk dakikalardan itibaren yoğun bir şekilde biletler alınırken, 3 saatin sonunda bilet alanların sayısı 2 bin 300’ü buldu.

Bugün sonuna kadar satılan bilet sayısının 5 bini aşması bekleniyor. Maç biletlerinin Perşembe gününden önce bitmesi tahmin ediliyor. Play-Off çeyrek final maçını stadyumda izlemek isteyen taraftarların biran önce biletlerini alması isteniyor.

Diğer yandan, bilet fiyatları da VİP 300, sağ-sol kapalı 200, maraton 100, kale arkaları 50 ve misafir 65 TL olarak satılıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ