CHP’Lİ YILMAZ, BELEDİYE YÖNETİMİNE YÜKLENDİ!

Okuduğunuz haber
AHMET İLHAN VEDA ETTİ

EĞİTİM, KÜLTÜR VE SPOR FAALİYETLERİ  ÇORUM’UN TÜMÜNÜ KAPSAMALIDIR

Anasayfa   /    SPOR    /    AHMET İLHAN VEDA ETTİ

AHMET İLHAN VEDA ETTİ

Çorum FK ile sözleşmesi sona eren Ahmet İlhan Özek, bir veda mesajı yayımladı.

SPOR      08 Haziran 2024 - 11:01     0

AHMET İLHAN VEDA ETTİ

Çorum FK ile sözleşmesi sona eren Ahmet İlhan Özek, bir veda mesajı yayımladı.

Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ailemi uzakta bırakıp geldiğim bu şehirde başkanım, teknik ekibimiz, takım arkadaşlarım ve Çorum halkıyla kendimi hiç yalnız hissetmedim. Esnaf abilerimle totemler yaptık her galibiyet öncesi. Şampiyonluğun kapısından döndük, ama ne kadar birbirini tamamlayan bir takım olduğumuzu gösterdik bu ligde.

Çorumspor’da benim için ayrılan sürenin sonuna geldim. Öncelikle galibiyet ya da mağlubiyet bizim her daim arkamızda olan başkanımız Oğuzhan Yalçın’a, daima yanımızda olan başkanımız Muhsin Dere’ye, futbolcusunun bütün matematiği ile ilgilenen hocalarımıza, aynı amaç için mücadele ettiğimiz futbolcu kardeşlerime, malzemelerimizle sorumlu abilerime, tesislerimizde bulunan tüm yardımcılarımıza ve Çorumspor taraftarına teşekkür ediyorum. Umarım Çorum FK her zaman hak ettiği yerde olur. Hoşça kalın.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ