ÇEVRE GÜNÜ KUTLANACAK

Okuduğunuz haber
AY-KA YİNE ÖNCÜ OLDU

7 YILDIR ÇİVİ DAHİ ÇAKILMADI!

Anasayfa   /    SPOR    /    AY-KA YİNE ÖNCÜ OLDU

AY-KA YİNE ÖNCÜ OLDU

ÇORUM FK’YE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

SPOR      05 Haziran 2024 - 10:47     0

AY-KA YİNE ÖNCÜ OLDU

Çorum’un enerji sektöründe öncü kuruluşlarından biri olan Ay-Ka Enerji, Çorum Futbol Kulübü’nün her organizasyonunda destekte bulunmayı sürdürüyor.

Ay-Ka Enerji, kulüp yönetimi tarafından kısa bir süre önce satışa çıkarılan Localardan bir tanesini kiraladı. Her yıl olduğu gibi yeni sezonda da loca kiralayarak kulübe destekte bulunan Ay-Ka Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yüksel, Çorum Futbol Kulübü’nün geçtiğimiz sezon elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Ay-Ka Enerji ailesi olarak her zaman Çorum Futbol Kulübü’nün destekçisi olduklarının altını çizen Yüksel, “Her sene olduğu gibi önümüzdeki sezonda da loca sözleşmemizi yaparak, şehrimizi gururlandıran takımımıza desteğimi sürdürüyoruz.

Bizler, sizinle birlikte bu heyecan verici yolculuğa çıkmaktan ve başarılarımızı kutlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü’nün Süper Lig’e yükselmesi yolunda her adımda yanınızda olacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ