POMEM VE BAHÇELİEVLER POLİS KARAKOLU BİRAN ÖNCE YAPILMALI

Okuduğunuz haber
FENERBAHÇE TESİSLERİNİN KAPISINI ÇORUM FK'YE AÇTI

YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

Anasayfa   /    SPOR    /    FENERBAHÇE TESİSLERİNİN KAPISINI ÇORUM FK'YE AÇTI

FENERBAHÇE TESİSLERİNİN KAPISINI ÇORUM FK'YE AÇTI

Çorum FK’da yeni sezon başı hazırlık programı belli oldu,

SPOR      07 Haziran 2024 - 12:40     0

FENERBAHÇE TESİSLERİNİN KAPISINI ÇORUM FK'YE AÇTI

Çorum FK’da yeni sezon başı hazırlık programı belli oldu.

Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın biri Bolu’da farklı yerlerde iki kamp planladığı ve bu konuda çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Serkan Özbalta’nın planlamasına göre Çorum FK 27 Haziran perşembe günü Çorum’da toplanacak ve ilk etap çalışmayı kendi tesislerinde yapacak.

4 Temmuz perşembe gününe kadar Çorum’da yeni sezonun ilk etap çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı siyahlı takım aynı gün üç günlük izne çıkacak.

İznin ardından 7 Temmuz pazar günü Bolu Koru Otel’de toplanacak olan Çorum FK 12 gün sürecek Bolu Koru Otel kampında çalışmalar ve hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlanacak.

Bolu Koru Otel kampını 18 Temmuz perşembe günü tamamlayacak ve üç günlük izne çıkacak kırmızı siyahlı takım sezon öncesi son etap kampı için 22 Temmuz pazartesi günü Düzce’de bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylasında son etap kampı için toplanacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ