FİNAL MAÇI ADANA’DA!

Okuduğunuz haber
OSMANCIK BELEDİYESİ’NDEN “CEPTE ANONS” UYGULAMASI!

DEMİRCİ BÜYÜK GÖRPE, VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    OSMANCIK BELEDİYESİ’NDEN “CEPTE ANONS” UYGULAMASI!

OSMANCIK BELEDİYESİ’NDEN “CEPTE ANONS” UYGULAMASI!

Osmancık Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yeni bir dijital hizmeti devreye aldı.

İLÇELER      22 Mayis 2024 - 11:53     0

OSMANCIK BELEDİYESİ’NDEN  “CEPTE ANONS” UYGULAMASI!

Osmancık Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yeni bir dijital hizmeti devreye aldı.

Artık Osmancık Belediyesi’nin sesli anons ve duyuruları, “Cepteanons” adlı mobil uygulama aracılığıyla vatandaşların cep telefonlarına ulaşacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sesli anons sistemi tamamen dijitalleştirilerek, vatandaşların günlük yaşamını doğrudan etkileyen vefat duyuruları, kayıp ilanları, meteorolojik uyarılar, ihale bilgileri, su kesintisi bildirimleri ve çeşitli etkinlik duyuruları gibi önemli bilgiler hem sesli hem de yazılı olarak cep telefonlarına iletiliyor.

Uygulama, Google Play ve App Store üzerinden Android ve İOS telefonlar için indirilebilecek ve Osmancık Belediyesi’nin sesli yayın sisteminden yapılan tüm anonslar, uygulamayı yükleyen herkes tarafından takip edilebilecek.

Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, bu yeni hizmeti “Yeni hizmetimiz hayırlı olsun. Artık Osmancık Belediyesinin sesli anonslarını ve belediye duyurularını cep telefonundan takip edebilirsiniz.” sözleriyle duyurdu ve uygulamanın indirme linklerini sosyal medya hesabından paylaştı. Gelgör, bu hizmetin Osmancık halkına daha hızlı ve etkin bir bilgilendirme sağlayacağını belirtti.

Osmancık Belediyesi’nin bu yenilikçi adımı, dijital dönüşüm sürecinde yerel yönetimlerin vatandaş odaklı hizmet anlayışını nasıl geliştirebileceğinin bir örneği olarak görülüyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ