ORMANLIK ALANDA PİKNİK YASAKLANDI

Okuduğunuz haber
NAZİR ALICI LİSANSLI DEPOCULUK GÖRKEMLİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

DURAN ATAK, CUMHA İL TEMSİLCİSİ OLDU

Anasayfa   /    Ekonomi    /    NAZİR ALICI LİSANSLI DEPOCULUK GÖRKEMLİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

NAZİR ALICI LİSANSLI DEPOCULUK GÖRKEMLİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Çorum’da tarım sektörünün lider ve öncü firmalarından olan Alıcılar Tarım, hizmet ağını genişletti.

EKONOMİ      03 Haziran 2024 - 11:18     0

NAZİR ALICI LİSANSLI DEPOCULUK  GÖRKEMLİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Çorum’da tarım sektörünün lider ve öncü firmalarından olan Alıcılar Tarım, hizmet ağını genişletti.

Depolama kapasitesi 30 bin ton olan Nazir Alıcı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. tesisi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

İskilip–Çankırı karayolu Akkaya mevkii 26. Km. Yerli Küme Evler No: 181 /1 adresinde faaliyet gösteren işletmenin açılışına Çorum Valisi Doç. Dr. Zülküf Dağlı, MHP önceki dönem Bursa Milletvekili hemşehrimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Çorum Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve İsmail Yağbat, Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, ÇESOB Başkanı Recep Gür, siyasi partilerin yöneticileri, ilçe kaymakamları ve belediye başkan vekilleri, oda başkanları binlerce davetli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan açılış töreninde ilk olarak Nazir Alıcı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Alıcı kürsüye geldi. Ardından da Proje Danışmanı Hikmet Öztan, Lisanslı depoculuk ve Nazir Alıcı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin faaliyetleri hakkında bilgileri paylaştı. TMO Çorum Başmüdürü Fatih Boran da ofisin faaliyetleri ile lisanslı depoculuk hakkında bilgiler verdi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat’tan sonra da Vali Zülküf Dağlı kürsüye geldi.

Vali Dağlı, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederken, bölgedeki iş adamlarını da İskilip Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapmaya davet etti.

100 milyon TL’ye mal olan tesisin açılış töreninde okunan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

Törenden sonra da davetlilere İskilip Dolması ikramında bulunuldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ