ER: KÖYLERİMİZ TEMİZ İÇME SUYUNA KAVUŞTURULMALI

Okuduğunuz haber
ERKEKLERE “KADINA EL KALKAMAZ” DERSİ!

ÇORUM’DA YETKİ TÜRK HABER-SEN’DE!

Anasayfa   /    Eğitim    /    ERKEKLERE “KADINA EL KALKAMAZ” DERSİ!

ERKEKLERE “KADINA EL KALKAMAZ” DERSİ!

Çorum’da “Kadına El Kalkamaz” mottosuyla erkekler bilinçlendirildi.

EĞİTİM      03 Haziran 2024 - 18:15     0

ERKEKLERE “KADINA EL KALKAMAZ” DERSİ!

Çorum’da “Kadına El Kalkamaz” mottosuyla erkekler bilinçlendirildi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimi” kapsamında Çorum İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Çorum İl Müftülüğü ekiplerince Çorum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ikamet eden erkek vatandaşlara bilgilendirme faaliyeti yapılıyor.

Vatandaşlara şiddetin tanımı ve çeşitleri, doğurduğu sonuçlar, çocuklar üzerindeki etkileri ve 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun hakkında bilgilendirmelerde bulunuluyor. Ayrıca kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin önlenmesi hususunda KADES (Kadın Acil Destek) Uygulamasının önemi anlatılırken, elektronik kelepçe uygulamasından bahsedilerek broşür dağıtılıyor.

Jandarma, “Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur” aile içi ve kadına yönelik şiddet veya şiddet tehdidinin önlenmesi amacıyla da 7/24 görevde olduğunu vatandaşlara hatırlatıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ