AHMET TÜRK ANNESİNİ KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
SPOR’A ENGEL YOK!

ESNAFA KALDIRIM İŞGALİ UYARISI!

Anasayfa   /    SPOR    /    SPOR’A ENGEL YOK!

SPOR’A ENGEL YOK!

Hitit Üniversitesinde Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen “Spora Engel Yok Festivali”nde özel çocuklar doyasıya eğlendi.

SPOR      21 Mayis 2024 - 15:41     0

SPOR’A ENGEL YOK!

Hitit Üniversitesinde Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen “Spora Engel Yok Festivali”nde özel çocuklar doyasıya eğlendi.

Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen festivalde bir araya gelen özel çocuklar, velileri ve öğretmenleri çeşitli spor oyunları ve yarışmalarla eğlenceli vakit geçirdi. Festivale Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezine bağlı Rehabilitasyon Bölümü müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Masa tenisi ve slalom yarışmaları, ip atlama, halat çekme, stafet oyunları, penaltı atışları, balon patlatma gibi oyunların oynandığı festival, renkli görüntülere sahne oldu.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, yaptığı açıklamada, festival ile özel çocuklara eğlenceli bir gün yaşatmak istediklerini ifade etti.

 

Bu tür etkinliklerin, özel çocukların keyifli zaman geçirmesi ve spora özendirme adına önem arz ettiğini belirten Kutlu, sporun birlik ve beraberliği sağlayan önemli bir etken olduğuna dikkat çekti.

Öğrenciler, akademisyenler, öğretmenler ve ailelerin katılımıyla güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen Kutlu tüm katılımcılara candan teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak topluma hizmet ve sosyal içerikli etkinlikler düzenlemeye gayret gösteriyoruz. Biliyoruz ki sporun birleştirici gücüyle, tüm engelleri ortadan kaldırabiliyoruz. Bugün özel çocuklarımız için öğrencilerimizle ve akademisyenlerimizle çok özel bir hazırlık yaptık ve birlikte güzel bir gün geçirdik. Kapımız onlara her zaman açıktır. Spor ile aşamayacağımız hiçbir engel yok. Tüm katılımcılara ve etkinliğimizin düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.”

Festival boyunca özel çocuklar, düzenlenen aktivitelerde keyifli zaman geçirdi. Program anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Etkinlik sonrası mutlulukları ifade eden çok özel geri dönütler ziyadesiyle herkesi memnun etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ